Info
Holdet er et ratebetalt hold - 1. rate opkræves ved tilmelding og 2. rate opkræves 1. december 2018
 
Crawl Begynder
 
Vil du gerne lære at svømme crawl ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''rigtigt''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''? Så er dette hold noget for dig. Træningen fokuserer på, at lære dig at svømme crawl effektivt og teknisk.
 
Holdet er fokuseret på crawl men vi kommer også ind på teknikken bag bryst og rygcrawl. Vigtigst er teknikken. Vi arbejder i løbet af sæsonen med balance, vejrtrækning, skadesforebyggelse, svømmeteknik - både ben og arme, styrketræning.
 
Målet for holdet er enkelt - lære at svømme effektiv crawl.
 
Der vil altid være en kvalificeret træner på bassinkanten, der ikke er bleg for selv at hoppe i bassinet og demonstrere. Træneren laver programmer og øvelser til hver træningsgang.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(CRAB) Crawl begynder
Tid/Sted
Mandag 19:40-20:25 Korsør Svømmehal, Springbassin
Instruktør: Nicolai Quist / Oliver Elmhøj Hansen /
Startdato
27.08.2018
Slutdato
29.04.2019
Tilmeldte
13/15
Opr. Pris / Rabat
1190 kr. / 60%
Kort beskrivelse
Holdet for dig der aldrig har fået lært at svømme crawl - men som rigtig gerne ville lære det
Pris 60% rabat fratrukket.
476 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder

Kommende events