K2 

Klubbens andethold. De fleste svømmere oplever, at når de starter på K2 begynder der virkelig at ske noget med deres svømning, særligt med tempoet. Det er på dette hold, der bliver arbejdet hårdt med teknik – de fire svømmearter, starter og vendinger. Der bliver også stadig trænet vejrtrækning, balance og bevægelse i vandet. Der bliver også arbejdet med opvarmning og udstrækning.
Svømmerne forventes at deltage i flere stævner i løbet af sæsonen. Der vil være både åbne stævner og stævner der kræver kvalifikation. Den enkelte svømmer vil blive tilmeldt løb i samarbejde med træneren. Dette således, at det stadig er svømmeren, der er den vigtigste spiller – dog forventes det, at svømmeren er parat til at prøve noget nyt og kaste sig ud i nye discipliner og måske længere distancer.
Det forventes også, at svømmerne ønsker at svømme. Det vil sige, at de møder til træning med godt humør, friske, mætte og er parate til dagens træning. De kan være koncentrerede i længere perioder og modtage en instruktion selv om de ligger i vandet. 
 
Det er Rasmus Aavang, der træner K2. Rasmus kan kontaktes på telefon 50 90 49 72 eller mail rasmus393@gmail.com
 
Du kan læse mere om de enkelte trænere på vores instruktørside - klik her.
 
Holdet træner følgende dage:
 Dag  Fra  Til
 Mandag Tirsdag

 17.20  19.00
 Onsdag
 


 Torsdag

 17.20  19.00
 Fredag

 17.45  
 19.45
 Lørdag

   
 Søndag

 9.00  10.40

Seneste nyheder

Kommende events