Velkommen på Svømmeskolens side, hvor du kan finde oplysninger om de hold vi tilbyder i klubben.
Hvis du vil finde tilmelding, skal du oprette en profil oppe i højre hjørne. Du kan orientere dig om hvornår de forskellige hold tilbydes under "Halplan".
Kig også under "Hvad undervises der i i de forskellige perioder" under de enkelte hold under dette punkt - det giver også et billede af hvilke hold der passer til dit barn.

Som du kan se af det nedenstående bestræber vi os på at kunne tilbyde svømmeundervisning til stort set alle i stort set alle aldre.

Vores ønske er, at alle er tilfredse med den undervisning vi tilbyder og at alle går fra hallen med et smil på læben.

Hvis du har spørgsmål, ris eller ros er du meget velkommen til at kontakte mig - Pernille Kjeldsholm Knudsen - jeg er Svømmeskoleleder og administrativ medarbejder i SVØM Korsør - og jeg kan kontaktes på:
 
svommeskoleleder@gmail.com eller 60 52 45 67

Du er selvfølgelig også altid velkommen til, at tale med træneren for det hold du eller dit barn går på - men husk - vi er på kanten for at undervise, så hvis der er en længerevarende snak du gerne vil have, så kontakt mig.

Klik på de enkelte hold som du ser listet op nedenstående, for at finde ud af hvilke hold der passer til dig eller dit barn - tøv ikke med at kontakte mig hvis I er i tvivl.

Vi håber alle får en rigtig god sæson.

Vi ses i hallen.

Mange hilsner
Pernille Kjeldsholm Knudsen
Svømmeskoleleder i SVØM Korsør

Målsætning

Målsætningen for SVØM Korsørs svømmeskole er, gennem grundig instruktion, at lære børnene fortrolighed med vandet, samt korrekt svømmeteknik i alle fire stilarter på en sjov og spændende måde.
 
At alle børn hurtigt lærer at svømme uden hjælpemidler - derfor vil vi også hurtigt udfordre dine børn til at svømme uden bælte - vi bruger helst ikke vinger - da de hæmmer barnets bevægelse i vandet.
 
Se hende den lille trold her - det kan dit barn også :)
https://www.youtube.com/watch?v=R1DxqgZZlg0

På længere sigt skal talentfulde børn motiveres til at fortsætte i konkurrence afdelingen.

Børn som ikke har talentet eller lysten til at svømme konkurrence svømning, bliver tilbudt at svømme videre på det niveau, de ønsker.

 I SVØM Korsør bestræber vi os på at have et godt tilbud til enhver svømmer, uanset alder og niveau. SÅ hvis du føler der mangler noget så kontakte mig og vi finder ud af noget
 

Der er følgende hold i Svømmeskolen


Voksen/barn

Små begyndere - svømmer i Navlebassinet

Store begyndere - svømmer i Springbassinet
 
Let øvede

Øvede

Teen hold

Søhest - for de børn, der har behov for ekstra støtte før de kan fungere på et almindeligt hold


Motion uden instruktør
voksne vandskræk/begynder
Crawl begynder - voksne
Tri-hold - voksne

Seneste nyheder

Kommende events